1.51
1.93
60,731

Hasbahçe'de İlkler Yaşanıyor

Hasbahçe'de İlkler Yaşanıyor

Bir çok programa ve organizasyona ev sahipliği yapan ve bölgemiz ve çevre ilçelerdeki halkında büyük ilgisini toplayan Hasbahçe, 1. Hasbahçe Kadın Şölenine de ev sahipliği yaptı ve ilçemizdeki bir çok sivil toplum kuruluşları kadın temsilcileri ile Kağıth


2 Haziran 2010 01:22
font boyutu küçülsün büyüsün


Bir çok programa ve organizasyona ev sahipliği yapan ve bölgemiz ve çevre ilçelerdeki halkında büyük ilgisini toplayan Hasbahçe, 1. Hasbahçe Kadın Şölenine de ev sahipliği yaptı ve ilçemizdeki bir çok sivil toplum kuruluşları kadın temsilcileri ile Kağıthaneli Kadınları bir araya getirdi.

Bu yıl birincisi düzenlenen Hasbahçe Kadın Şölenine sivil toplum kuruluşları kadın temsilcilerinin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Belediye Başkanımızın Eşi Fatma Kılıç, Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan şölende ilk olarak söz alan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Türk toplumunda ailenin, ailenin içinde de kadının yeri ve öneminin büyük olduğunu, kadın ve erkeğin eşit haklara sahip olduğunu, kadın ve erkek eşitliğinin sağlanmasının ise toplumsal uzlaşmanın en önemli şartlarından birisi olduğunu vurguladı. 

Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi ve sivil toplum kuruluşları kadın temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdikleri 1. Hasbahçe Kadın Şölenine ve kadınlarımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a teşekkürlerini sunan sayın Tekbıyık, emeği geçenlere ise ayrıca teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç ise, “güzel bir çalışma başladı, umut ediyoruz ki bu çalışma devam etsin, kadınlarımızın toplumumuzda ve ailede çok önemli yeri var, kadınlarımızın fikrini almak için her zaman yoğun bir çalışma içerisindeyiz, bu amaçla kadınlar meclisini kurduk” dedi. 

Kadınların  Kağıthane yönetimine katkılarını ve önerilerini alabilmek için kadın kent gönüllüleri çalışmasını başlattıklarını belirten sayın Kılıç, her mahallede ve her sokaktaki kadın kent gönüllüleri ile sürekli istişare ederek, mahallesi ve sokağı hakkındaki duygu ve düşüncelerini alarak çalışmalarına yön verdiklerini belirtti.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık ve sivil topluk kuruluşu kadın yöneticileri Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti ve 1. Hasbahçe Kadın Şenliği yöresel sanatçıların konseri ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 








Bu haber 444 defa okundu.




Yorum ekleYorum ekle

Gümüşhane Ekspres Gazetesi haber grubu kayıtları başladı. Mail adresinizi yazarak hemen üye olabilirsiniz...
E-posta:
Grubu Ziyaret Et



Yorumlar (1)
  • zerrin / 17 Haziran 2010 01:27

    bencee

    biz buradaki programa 2 gümüşhane derneği olarak desek verdik ve 1 folklör gösterisi 2 sanatçımızıda programa davet ettik sağolsun bizi kırmayıp geldiler bize destek veen sanatçılaımız AKIN AKINTÜRK E VE ENGİN BAYA ÇİMENLİ KÖYÜ FOLKLÖR EKİBİNE GÜDEF BAŞKANIMIZ VAHİT OLGUN beye çok teşekkür ederim bence belediye sitesindeki haber burya kopyalancağına açıklama yapılabilrdi bunlarla ilgili