AK Parti’de Meclis üyeliği için başvuruda bulunanların tam listesi

AK Parti de belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için aday adaylığı başvurularının 3 Aralık pazartesi sona ereceği açıklandı. AK Parti’den 31 Mart seçimlerinde il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği için aday adayı olmak isteyenlerin müracaat’larını (bugün) 3 Aralık 2018 tarihi saat 17.00’ye kadar yapmaları gerekmektedir.
Bende şehrimin yönetiminde söz sahibi olmak istiyorum diyorsanız, söz konusu olan tarih bugün sona eriyor.  AK Parti Kelkit ilçe başkanlığına giderek müracaatlarınızı yapmanızın gerekmektedir. Akabinde il genel ve belediye meclis üyeliği listesi ve sıralamasının teşkilatlar, başkan adayları ve ilin Milletvekilleri birlikte yapacağı istişareler neticesinde belirlenecektir.

Dün itibariyle İl Genel Meclisi üyeliği için müracaatta bulunan isimler; 1-Ahmet Güler,2-Alim Seven,3-Lütfi Kartal, 4- Numan Kara,5-Fikret Akan,6-Mustafa Pala,7- Yusuf Aydın, 8- Sami Tuncay,9-Hacı Köksal,10-Mustafa Demir,11-  Köksal Yiğit, olurken  İlçe belediyesi için; müracaat eden isimler ise Metin Kaya ve Gül Ok, oldu.