Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Demir Dünya Evine Girdi

AK Parti Kelkit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musa Demir, Neslihan Aldemir ile dünya evine girdiler.

 

Çiftin Nikah akdini Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas nikah şahitliğini  ise Gümüşhane milletvekili Hacı Osman Akgül, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti Gümüşhane  il Başkanı Av. Celalettin Köse, ilgenel meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu. Ak parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, il genel meclis üyesi Reşat Çalışkan ve Gümüşhane Ak Parti gençlik kolları Başkanı Uğur Ülker yaptılar.

Evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Vekil Akgül,   “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önerisine atıfta bulunarak "Bir olur garip olur. İki olur rakip olur. Üç olur denge olur. Dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim. Rabbim genç çiftimize ömür boyu mutluluklar nasip etsin temennisinde bulundu.

Damatı mutlu gününde yalnız bırakmayan dost ve arkadaşları takı takıp fotoğraf çektirmek için bir biriyle yarıştığı düğünde, Milletvekili Hacı Osman Akgül ve belediye Başkanı Aziz Nas davetlilerle birlikte horon oynayarak çiftin mutluluğuna ortak oldular.

 

İlçe gençlik kolları Başkanı yakışıklı damat Musa Demir,” bu mutlu günümüze katılan, gerekse kendisi bulunamasa bile çiçek ve mesajlarıyla yanımızda bulunan Kıymetli büyüklerimize, akrabalarımıza, tüm dostlarımıza ve sevdiklerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.