Ak Parti Heyetinden Vali Makas'a Nezaket Ziyareti

AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresini gerçekleştirmek üzere Erzincan’da bulunan Ak Parti heyeti Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret ederek istişarede bulundular.

Vali Makas’ın Makamında gerçekleşen ziyarete Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Dilara Sina Tabak, Ak Parti MKYK üyeleri İslam Arslan, Ahmet Buğra Sertbaş, Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kayser, Gümüşhane il Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ülker, Kelkit İlçe Gençlik kolları Başkanı Musa Demir ve Öbek taşlı hemşerimiz İslam Arslan katıldılar.

Daha önce Köse ilçemizde kaymakam olarak görev yapan ve ilçe halkının sempatisini kazanan vali Makas, Kelkit İlçemizi ve bölgeyi yakinen tanıyor.

Vali Mehmet Makas, Ak Parti heyetinin Erzincan’ı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken teşekkürlerini belirtti.

Ak Parti Heyeti ise Sayın Valimizin bölgede olduğu gibi görev aldığı her il ve ilçede hoş bir sadâ bırakan Kıymetli bir isimdir, Valimize muhabbetleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz ifadesinde bulundular.