Akgül Avcılar Belediyesi başkanlığı için aday adayı olcak

Gümüşhaneli Hemşehrimiz Adnan Akgül İstanbul’un 39 ilçesinden bir tanesi olan Avcılar ilçesi Belediye Başkanı olmak için AK Partiden aday adaylığı için kolları sıvadığı öğrenildi.

Hemşehrimiz Akgül. Avcılar ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı  Dr. H.Handan Toprak Benli'nin 4.09.2009 tarihinden itibaren bugüne kadar Belediye Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olup ve herkes tarafından sevilen, sayılan, hemşehrimiz Akgül'ün Mart 2019 ‘da yapılacak Belediye başkanlığı seçimlerinde Ak Parti'den aday adayı olacağı öğrenildi.

Akgül'ün Başarılı, tecrübeli, Belediye mevzuatını çok iyi bilen, uyumlu sözü dinlenen bir kişilik olarak bilinen Adnan Akgül Siyasete girmek için gün sayıyor denmektedir.

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül'ün de kardeşi olan Adnan Akgül önümüzdeki günlerde, devlet memurluğundan emekliliğini isteyeceğini yakın çevresine bilgi verdiği öğrenildi. 

Akgül’ün AK Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulunacağı ve Bununla ilgili çalışmalar yaptığı ve Avcılar ilçesine Belediye Başkanı olarak hizmete hazır" olduğu bildirildi.