ArzularKabaköy beldesinde çalışmalar devam ediyor

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan Arzularkabaköy Beldesi Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, beldesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Belge girişinde bulunan Kara Köprü’nün ışıklandırma, korkuluk yapımı, kaldırım ve çevre düzenleme işlemleri tamamlandığını, mahalle yön tabelanın da köprüdeki yerini aldığını kaydeden Başkan Tanış, “Azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. ArzularKabaköy’ün çehresi değişiyor” dedi.

Her mahallede bir park çalışmalarının devam ettiğini belirten Tanış, “Çocuklarımız ve gençlerimizin zaman geçirip, stres ve yorgunluklarını unutabilecekleri parklarımız hazır. Yeni Basketbol sahamız da gençlerimizi bekliyor. Geleceğimiz için çalışıyoruz” diye konuştu.

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül’le Ankara’da Beldenin geleceği hakkında fikir alışverişi yaptıklarını ifade eden Tanış, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alacağımız çöp toplama aracı ile ilgili girişimler yaparak Belediyemize destek oldu. Vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Osmangazi Mahallesi, Şehit Abdulvahid Tanış Caddesi üzerinde bulunan parkımızda genişletme, yenileme ve çevre düzenleme işlemleri başlatıldı daha güzel bir beldede tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için çalışmalarımız süratle devam ediyor” şeklinde konuştu.