Aydın ve Nas Pazarcı Esnafını Ziyaret Ettiler

Kelkit kaymakamı Aziz Onur Aydın,Kelkit belediye başkanı Aziz Nas ,İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Yıldırım ile birlikte Cumartesi günleri kurulan vatandaşların sebze ve gıda  ihtiyaçlarını karşılamak için çabalayan pazarcı esnafını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup yalnız olmadıkları mesajını verdiler.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (covid-19) salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde gören kaymakam Aydın ve Belediye Başkanı Nas, pazar giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutarak halkın kalabalık şekilde alışveriş yapmasını önleyecek vatandaşın virüse karşı korumayı hedefleyen tedbirleri yerinde gördüler.

Esnaf ve Pazar alışverişine çıkan halka  maske dağıtımında bulunarak onlara sosyal mesafeyi hatırlatıp onları olası virüse karşı tedbirli olmaya ve alınması gereken tedbirleri harfiyen uymaya davet eden kaymakam Aydın ve Belediye başkanı Nas Bizler sizlere hizmet etmeye, sağlığınız için önlemler almaya devam ediyoruz. Lütfen, sizlerde alışverişlerinizi en erken vakitte yaparak evlerinize dönünüz diyerek uyarıda bulundular.