Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin Oldu

Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin Oldu. Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin Oldu. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı kongrede 214 oy kullanıldı.  Odanın yeni başkanı Yasin Zengin 116 oy alırken, eski başkan Leyla Bostancı 96 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin Oldu. Başkanlık seçimi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  214 oy kullanılan seçimde Yasin Zengin 116 oy alırken, eski başkan Leyla Bostancı 96 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin açıklanan sonuçla birlikte göz yaşlarına hakim olamadı.

Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin’in yönetimi Burak Bulgur, Necip Alkan, Müslüm Bayraktar, Tuğba Zent, Yaşarettin Kurtoğlu ve Gökhan Koyun’dan oluştu.

Başkan Zengin: Destek veren, vermeyen herkese teşekkür etti

Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odasının Yeni Başkanı Yasin Zengin, açıklanan sonuçlarla birlikte göz yaşlarına hakim olamadı. Zengin destek veren ve destek vermeyen herkese teşekkür ederek,  seçimi kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Zengin, “Seçim sonuçları açıklandığında hemen Leyla Bostancı ablamın yanına gittim ve kendisine teşekkür ettim.  Bu bir yarıştır ve seçimdir. Rekabet her zaman olacaktır. Ancak dostluk ebedi kalmalıdır. Gümüşhane küçük bir şehir ve biz her zaman yüz yüze bakacağız. Seçim sürecinde ve seçim sonuçlarıyla birlikte hiç kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Kırdığım kişiler olmuşsa da özür dilerim. İnşallah yeni bir döneme girdik. Sözlerimizi yerine getirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.