BAŞKAN AKÇAY’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Akçay mesajında, ‘Başkomutanımız Gazi  Mustafa Kemal, silah arkadaşları, Yüce Türk milletimiz ve  milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurmuş olduğu   Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu ilk günden itibaren  emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyetimizin  sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde ülkemiz, eğitimden sağlığa, sanayiden, altyapıya, siyasetten ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. 

 

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu andan itibaren olduğu gibi bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda medeniyet değerlerinden aldığı ilham ve benimsediği evrensel ilkelerle uygar dünyanın gelişmiş bir üyesi olmayı sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıl dönümünü kutluyor, ülkemiz için canlarını feda eden  tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise  şükran ve minnetle  anıyorum.’ İfadelerini kullandı.