Başkan Demir Ağabeyini Kayıp Etti

Kelkit’e bağlı Öbektaş Belde Belediye Başkanı Yemen Demir ağabeyini kayıp etti.

Öbektaş beldesi sakinlerinden, Öbektaş Belediye Başkanı Yemen Demir’inde ağabeyi olan Muzaffer Demir (80) hakkın rahmetine kavuştu. 
Uzun zamandır sağlık sorunları vardı ağabeyimin diyen Belediye Başkanı Yemen Demir,” ağabeyim 2 yaşlarında iken geçirdiği hastalık nedeniyle gözlerini kayıp etmiş ancak bir sefer konuştuğu kişiyle yıllar sonra karşılaştığında sesinden tanırdı, ağabeyimin iyi bir hafızası vardı, sonraki yıllarda sol tarafından felç geçirmişti, sağlık durumu iyi değildi, kendisine ben bakardım ve çok severdim yerinin doldurulması mümkün değildir, acımın tarifi imkansızdır “ dedi.

Aynı beldede aile kabristanına defin edilen merhum Muzaffer Demir’in cenazesi öğlen namazına müteakip Öbektaş beldesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı beldedeki aile kabristanlığına defin edildi.Başkan Demir'in haylü üzgün olduğu gözlemlenirken ağabeyine karşı son görevini yerine getirmek üzere tabutuna omuz verdi.Defin sırasında eline küreği alarak üzerine toprak attı. Cenaze namazına MHP Kelkit ilçe başkanı Özkan Keskin, Kelkit belediye başkan yardımcısı Seyit Tok, Kelkit önceki dönem belediye başkanı Ünal Yılmaz, belediye meclis üyesi Hasan Şen, yakından ve uzaktan cenaze namazına katılan yüzlerce kişi katıldı. 
Gümüşhane haber ailesi olarak bizde merhuma Allah’tan Rahmet, Öbektaş belediye başkanımız Yemen Demir’e ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.