Başkan Koç ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) nedeniyle yaklaşık bir aydır Gümüşhane devlet hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi edilmekte olan Kelkit ilçesine bağlı Söğütlü Beldesinin sevilen Belediye Başkanı Salim Koç, ambulans uçakla Ankara’ya sevk edildi.


31 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ‘den Belediye Başkanı seçilen 66 yaşındaki Başkan Koç, bir süre önce Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesaplarından bildirmiş ve tedavisi yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde entübe edilerek tedavi altına alınmıştı.
Ailesinin isteği üzerine ambulansla Erzincan’a oradan da Ambulans Uçakla Ankara'ya sevk edilen Başkan Koç’un tedavisi Ankara Şehir Hastanesinde devam edecektir.


Zaten İrtibatlı olduğumuz Başkan Koç’un Oğlu İsa Koç’tan edindiğimiz bilgiye göre ( MHP ) Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin “babasının sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini kendilerinin isteği üzerine Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavisine devam edecektir. Babamın iyileşmesi için tüm eş ve dostlarımızdan dua bekliyoruz” dedi.