Başkan Nas'dan Şampiyona Tam Altın

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 6'ncı Uluslararası Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasını kazanan Kelkitli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu, Osmanlı Kulüp başkanı Osman Nas ve Kulüp Antrenörü İbrahim Çiçek’i tam altınla ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

 

Uluslararası Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonu Feyzanur Azizoğlu Kulüp başkanı Osman Nas ve Kulüp Antrenörü İbrahim Çiçek'i misafir eden Belediye Başkanı Aziz Nas , Şampiyona tam  altın ve plaket takdiminde bulundu,   kulüp başkanı ve altınöner ede yarım altın ve plaket takdim eden  Başkan Nas . “İlçemizin adını başarılı bir şekilde temsil ederek tüm dünyaya duyuran Sporcu ve Hocalarıma İlçe halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Spora ve Sporcuya desteğimiz dün olduğu gibi bu günde artarak devam edeceğini belirtiyor, şampiyon kızımızdan Dünya Şampiyonluğunu bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Avrupa Şampiyonu Kızımız Feyzanur Azizoğlu, “ hedefinin Dünya Şampiyonasında derece yapmak olduğunu Toplam 27 ülkeden 2 bin 300 sporcunun katıldığı şampiyonada Gümüşhane’yi Kelkit ilçemizden Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü Kulüp Başkanı Osman Nas,  Uluslararası Avrupa ve 5 defa Dünya Şampiyonu Milli Takım Antrenörü İbrahim Çiçek ve Türkiye Şampiyonu Feyzanur Azizoğlu ile şampiyonaya damgalarını vurarak kupayı Gümüşhane’ye ve Kelkit’e kazandırmıştım” dedi.