Başkan Nas; Esnafımızdan Sabır Diliyoruz

Kelkit belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçe merkezi genelinde başlatılan kaldırım, bordür yenileme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte tekrar başladı.
Belediye Başkanı Aziz Nas “Kaldırımlarda ilk kez uygulanan üç boyutlu kilitli parke” uygulamasıyla görsel zenginliğe katkıda bulunuyoruz, hedefimiz, Yol girmemiş, hizmet almamış, alt yapı ve üst yapı problemi olan bir tek mahalle bile bırakmayacağız,  program dâhilinde yaptığımız bu çalışmaların hepsini bizzat yerinde görüp inceleyerek, muhtar ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunarak yaptık.
Yunus Emre mahallemiz deki sanayi sitesinde de öncelikle esnaflarımız ve halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz,  Değerli esnafımız ve vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Esnaf arkadaşların hizmetlerimize verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha mutlu ediyor. Halkımızın içi rahat olsun. Hizmetlerimizi plan ve program dâhilinde tüm sokaklarda devam edecektir” dedi.