Başkan Şen’den Şehit Babasına Ziyaret

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen ve beraberinde ki heyet PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Taşkın Temel'in babası Mehmet Temel’e ziyarette bulundu.

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen İl Genel Meclis Üyesi Bayram Yiğit, MHP İlçe Başkanı Bekir Kumaş ile birlikte hain terör örgütüne karşı Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Taşkın Temel'in babası Mehmet Temel’e ziyarette bulundular.

 

Özel muhafazası içerisinde Kuran’ı Kerim ve tespih bulunan hediyeyi aileye takdim eden Başkan Şen, “Vatanımızı, dinimizi ve birliğimizi korumak uğruna kendi hayatını düşünmeden görev yapan tüm kahramanlarımıza şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum. Bu özel günde, vatanı mukaddes emanet bilip canını hiçe sayan kahramanlarımızın ailelerini ziyaret ederek şehit ailelerimiz için hazırladığımız hediyelerimizi takdim ederek, şehidimizi dualarla yad ettik. Allah, tüm şehitlerimizin kabrini nur, mekanını cennet eylesin” diye konuştu.

Piyade Uzman Çavuş Taşkın Temel 2019 yılında, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştu.