Başkan Tüysüz Gönülerde Taht Kurdu

AK Parti Kelkit ilçe başkanı görevine getirilen Sadi Tüysüz, görevini layıkıyla yaparak kendisine duyulan güveni fazlasıyla hak ediyor.

 

Başkan Tüysüz Kelkit ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından gidilen yerel yönetimler seçimlerinde partisinin belediye başkan adayı Aziz Nas’ı başkan seçtirerek toplumda kendisine duyulan güvene layık olduğunu ispatlamış oldu.

 

 

Başkan Sadi Tüysüz ve ilçe teşkilatı Kelkit’in mahalleleri başta olmak üzere Kelkit’in 77 köyündeki parti temsilcileriyle kurduğu diyalogun önemine işaret eden vatandaş gönüllere girmek böyle bir şey olsa gerek diyerek memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

 

Başkanı Tüysüz yerel yönetimler seçimlerinde olduğu gibi gelecekte gidilecek seçimler içinde şimdiden ev ev kapı kapı dolaşarak 7’den 70 herkesin gönlünde taht kurmak için gece gündüz demeden vatandaşla olan yakın diyalogunu sürdürerek partilerinin yapacağı hizmet ve projelerini de tek tek halk ve seçmenlere anlatıyor.

 

Başkan Tüysüz’ün her fırsatta söylediği gibi Çocukların Gönüllerine Yaşlıların Duasına ihtiyacımız var. Her evin kapısını her kişinin gönlünü kazanma adına yola çıktık işimiz gönülleri fethetmektir, düsturuyla görevlerini sürdürmekte oldukları vatandaşlarca iyi bilinmektedir.