BAŞKAN YILMAZA HALKIN TEVECCÜHÜ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yaşanılabilir bir Kelkit için çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza aralıksız olarak sürdürüyoruz dedi.

Yılmaz,  ilçenin muhtelif yerlerindeki hizmete muhtaç  alanlara baharın gelmesiyle birlikte hizmetlerin en iyi ve en kalitelisini götürmek için tüm ekiplerimiz ile seferber olarak yola koyulduk dedi.

Başkan Yılmaz; İlçemiz malum inşaat sezon’unu kısa bir dönem yaşıyor. Dolaysıyla az zamanda çok iş üretmek ve dolu dolu bir sezon yaşamak istiyoruz ki, hemşehrilerimizi’in bize karşı olan teveccühü artarak devam etsin ifadelerin yer verdi.

Yılmaz, tüm alanları Kelkit’e yakışır hale getirmek istediklerini ifade ederek, “Kelkit Belediyesi olarak bize düşen görev neyse en iyisini en iyi şekilde yapıyoruz.

Bugüne kadar birçok eksikliklerinin giderilmesi için canı gönülden çalışma yürüttük. Bundan böylede yürütmeye devam edeceğiz. İşte görüyorsunuz,  Atatürk Mahallemize bağlı Müderris Osman Efendi (Eski Hastane) Caddemizde yapımı büyük ölçüde tamamlanan, kaldırım yenileme, cadde aydınlatması, kaldırım ağaçlandırılması, asfalt ve bisiklet yolu projemizi adım adım tamamlanırken diğer bir taraftan ise İnönü mahallesi üzerinden kilise burnu yönüne gitmekte olan Çiftlik caddesinin alt yapı kaldırım ve asfaltlama çalışmalarına başlayarak devem etmekteyiz diyen Yılmaz en kısa zaman dilimi içerisinde Hacı Yasin Işıldar (Eski sanayi ) caddesinin de yapımına başlayacağız,  Her şeyin en iyisine layık olan İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. diyerek sözlerini tamamladı.