Başkan yardımcısı Tok onuruna veda yemeği verildi

Kelkit Belediye Başkan Yardımcılığına atanan sevilen şube müdürü Seyit Tok için veda yemeği düzenledi.

 

Tarihi Özdenoğlu Konağında düzenlenen programa İl milli eğitim müdürü Seydi Doğan’ın yanısıra Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, Şube Müdürleri Onur Aydın, İlyas Günay, Hüseyin Erden, Adem Doğan ve Maarif Müfettişleri Koordinatörü Mustafa Atay'da katıldı.

 

İl milli eğitim müdürü Seydi Doğan, Törende yaptığı konuşmada makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu belirterek, “Önemli olan ülkemize hizmet edebilmektir. Çünkü bu ülkeye hizmet etmek boynumuzun borcudur. Şube Müdürümüz Seyit Tok ile 3 yıl çalışma fırsatı buldum bu süre zarfında elinden geldiğince gayretli ve başarılı işler çıkardı. Yeni görev yerinde daha faydalı ve kaliteli işler yapacağına inanıyorum. Hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kendisine teşekkür ederim” dedi. 

 

Program, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'ın günün anısına Tok’a verdiği plaket ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Yemek sonrası duygularını sosyal medya hesabından paylaşan  çiçeği burnunda belediye başkan yardımcısı  Seyit Tok Samimi duygularından ötürü müdür arkadaşlara teşekkür ediyorum ifadesinde bulundu.