Başkan Yılmaz’a Yılın Belediye Başkanı Ödülü Verildi

Ankara’da yayın yapan bir dergi ‘Gümüşhane’ye Değer Katanlar Ödül Töreni düzenledi.
Anket yöntemiyle yapılan çalışma sonucu vatandaşlar tarafından yapılan oylamada Yılın Belediye Başkanı seçilen Kelkit belediye başkanı Ünal Yılmaz ödülünü Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş’ın elinden aldı. 


Takdim sırasında konuşan Yılmaz, bizi Yılın Belediye Başkanı Ödülüne layık gören dergiye ve yapılan anketlerde bizlere destek veren değerli hemşerilerime ve en önemlisi gece gündüz demeden ilçemize hizmet etmek için, birlikte çalıştığım, yol arkadaşlarıma belediye personelime teşekkür ediyorum, diye ifade ettiği konuşmasında, Gümüşhane belediye başkanı Ercan Çimen’inaltın kalpli insanların memleketi diyerek tanıttığı sloganına atıfta bulunarak bundan böyle bizde ilçemizin sloganı olan bereket dolu memleket ismiyle ilçemizin tanıtımını yapacağı bilgisini verdi.


Yılın belediye başkanı ödül töreninde bir ödülde Yılın Spor Kulübü seçilen, Kelkit Belediyesi HürriyetSpor Kulübüne verildi. Kulüp adına kulüp başkanı Yaşar Nas’a ödülü takdim edildi. Ödülünü kulüp yöneticisi arkadaşlarımla birlikte almak istiyorum diyerek yöneticileri sahneye davet ettiği sırada konuşan kulüp başkanı Yaşar Nas, takımımızı ödüle layık gören dergiye ve yapılan anketlerde bizlere destek veren değerli taraftarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, dediği konuşmasının ardından, eski milli savunma ve adalet bakanı hemşehrimiz Sayın Oltan Sungurlu’yu ve dergi sahibini sahneye davet ederek takımın formasını kendilerine hediye etti.