Başkan Yılmaz okul inşaatında incelemede bulundu

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, çarşı içerisinde eğitim gören çocukların araç gürültüsü ve kaza olma olasılığı çok yüksek olan ciflik ilkokulunu daha eğitim görülebilir. Bir alana taşımak için yapımına başlanan yeni okulun çalışmalarını yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapına başlanan okul inşaatı ziyareti sırasında gazetemize okulun buraya taşınması ile ilgili bilgi veren, Belediye Başkan Yılmaz, Çarşı içinde bulunan Çiftlik İlkokulumuz da okuyan çocuklarımız yıllardır ders aralarında ve Okul giriş çıkışlarında trafikten kaynaklanan problemler yaşıyorlar. Bu problemleri ortadan kaldırmak adına güzel bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İnşaatına başladığımız yeni okulumuzdaki Çalışmaları sizinde gördüğünüz gibi Belediye encümenlerimiz ile birlikte sahada inceliyoruz, dedi.

Yılmaz, peygamber efendimiz ( s.a.v ) efendimiz diyor ki okuyun okuyamıyorsanız da okutun onu da yapamıyorsanız okuyana yardımcı olunuz. Bizde bu hadisi şeriften yola çıkarak buraya okulun yapılması için vesile olduk. İNŞAALLAH 2017 - 2018 Eğitim, Öğretim yılında burası hizmete girecektir. Okulumuzun İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.