Bektaş, Mazbatasını Aldı

Gümüşhane’de Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odasının yeni Başkanı İbrahim Bektaş, yönetim kurulu ile birlikte mazbatasını aldı. Geçtiğimiz hafta Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı kongrede Başkanlığa İbrahim Berktaş seçilmişti. GESOP Başkanı Beyler Kara’nın divan başkanlığı yaptığı kongrede Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası seçimlerinde 123 oy kullanıldı. İbrahim Bektaş 87 oy alırken, diğer aday Samet Korkmaz 34 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odasının yeni Başkanı İbrahim Bektaş’ın yönetimi Mustafa Gündüz, Erol Ocaklı, Cemil Güldal, Ali Soydaş, Mevlüt Nas ve Ahmet Harmancı isimlerinden oluştu.

Mazbatasını alan Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odasının yeni Başkanı İbrahim Bektaş seçimde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Başkan Bektaş , “Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası için yeni dönem başladı.  Seçim öncesi birçok insanın güvenoyunu aldık ve yola çıktık. Şimdi ise yönetim kurulumuz ile mazbatamızı aldık. Sevinçli ve heyecanlıyız.  Çalışmalarımıza başlayacağız. Hiç kimseyi kırmadan bu süreci beraber yöneteceğiz. Çalışmalara başladık yakın zamanda bu çalışmalarımızı gerçekleştirdikçe kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.