Beyler Plaket üstüne Plaket'le kimi aklıyorsunuz

Son zamanlarda gazetemiz Gümüşhane ekspres’in kaleme aldığı yolsuzluk haberleri, Kelkit’i yöneten bazı kurum yöneticilerini derinden sarmış olacak ki adı yolsuzluklarla anılmasa’ da müdürlüğünü yapmış olduğu kurumu hep yolsuzluklarla isminden bahs edilir oldu.

Yaklaşık 4 yıldır yaşamış olduğum bu kentte çeşitli zamanlarda Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı ve diğer organizasyonlara şahit oldum ve ilçe halkının da şahit olduğu etkinliklerde hep gözler Kızılay Kelkit Şube Başkanlığını arar oldu. Ama tek sefer dahi göremediğimiz şube başkanı

Son üç haftadır Kelkit belediyesi ve Kelkit kaymakamlığında kızılayın şube başkanının plaket takdimleri ve Kelkit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığına yoksul ve fakir vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere birkaç parça giyecek teslim edilmiştir. Son günlerde yoğun bir gayretle köylere hizmet götürme birliği müdürüne teşekkür üstüne teşekkür edilmesinin arka planında yatan sebebin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Kamuoyunca da iyi bilinmektedir. Şunu sizde iyi bilin ki güneş çamurla sıvazlanılmaz. Başbakanlık müfettişleri kapınızı çalmadan siz görevinizi yapın ki kamunun gönlünde taht kurasınız.