Bulunan Cüzdan Sahibine Teslim Edildi

Gümüşhane’de Cüneyt Tonyalı isimli bir genç kaldırımda bulduğu içinde bin lira ve kimliklerin bulunduğu cüzdanı Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim ederek, üzerine düşen insanlık görevini yaptı.

Osmanbey Caddesi Transit yol kenarındaki kaldırımda cüzdan olduğunu fark eden Cüneyt Tonyalı, içinde bin lira ve kimliklerin bulunduğu cüzdanı belediye zabıta ekiplerine teslim ederek cüzdanın sahibine ulaşmasını sağladı.

Zabıta ekipleri içinde bin lira para ve kimliklerin bulunduğu cüzdanı tutanak tutarak gerekli işlemleri uyguladıktan sonra kısa sürede cüzdan sahibi Hasan Kaya'ya ulaştırılmasını sağladı.Cüzdanın sahibi olan Hasan Kaya, emekli olduğunu ve hayatını sürdürdüğü köyünden alışveriş yapmak için geldiğini, dolmuştan indikten sonra kaldırımda yürürken düşürdüğünü ifade etti.

Cüzdanının bulunduğu için çok memnun olduğunu ifade eden Hasan Kaya, “Parayı bulan Cüneyt Tonyalı'ya ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerine kısa sürede bana ulaşarak cüzdanımı teslim ettikleri için çok teşekkür ederim” dedi.