Burhan Gül’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü mesajı

Şiran Dernekler Federasyonu Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Burhan GÜL’ün  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama mesajı:

 

“Türkiye’nin temel yapı taşı ailedir. Aile deyince ilk akla gelen kavram kadındır.Ülke mutluysa bunu sebebi kadındır. Ülke umutluysa bunun sebebi de kadındır.Bir kadın (anne. eş veya evlat) toplumu dönüştürebilir ve istikamet verebilir. Bu yüzden kadınlarını dışlayan ülkeler hiçbir zaman ilerleyemezler.

Düşünün daha yaşanabilir bir dünya için kadın haklarını önemsenmeli ve kadınların hayatın her alanında aktif rol almalarısağlanmalıdır. Toplum olarak en büyük hedefimiz iş dünyasında kadın istihdamının artış sağlanmasıdır. Unutulmamalıdır ki geleceğe güvenle bakabilmek adına kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağı olacaktır. Toplum için üreten, hayata değer katan tüm kadınlarımız başımızın tacıdır.

Bu vesileyle en başta kendi annem olmak üzere Türkiye’mizin ve dünya üzerindeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”