Çevre yolu inşaatı durdu haberlerini yalanladı

 

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, sosyal medyada hızla yayılan ‘Çevre yolu inşaatı durdu’ haberlerini yalanladı ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.


"Sosyal medyada yer alan bilgilerin hiçbirisi doğru değil"


Gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu cevaplandıran Vali Memiş, “Köstere-Gümüşhane şehir geçişi işini bildiğiniz gibi Cengiz İnşaat almıştı. 2016’nın sonunda bu yolun eski İmam Hatip Lisesinin olduğu kavşağa kadar açacaktık. Ancak bu yıl yoğun kar yağışından dolayı buna muvaffak olamadık. Şuanda müteahhit firmanın işlemleri devam ediyor” dedi.

"Başbakanımız çok güzel müjdelerle geliyor"

Yolun yapımının durduğuna ilişkin sosyal medyada yer alan bilgilerin hiçbirisinin doğru olmadığını ifade eden Vali Memiş, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu yolun yapımı önümüzdeki aylarda tamamlanacak. Müteahhit firmanın birtakım çalışanlarını işten çıkarmasıyla ilgili bir durum söz konusu. Ama yolun yapımı mutlaka tamamlanacak. Bu devletin taahhüdünde olan bir yatırım. Devletin önceliği olan bir yatırım. 17 Mart’ta Sayın Başbakanımız ilimize gelecek. Mitingde Sayın Başbakanımızdan çok güzel müjdeler dinleyeceğiz.”