CHP’nin kongre takvimi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Kasım ayı içerisinde ilçe kongrelerini 24 Aralık tarihinde de il kongresini yapacaklarını söyledi.


Partisinin belli olan olağan kongre ve kurultay süreciyle ilgili açıklama yapan Ağaç, 11 Kasım 2017 Kelkit İlçe Kongresi, 13 Kasım 2017 Torul İlçe Kongresi, 15 Kasım 2017 Kürtün İlçe Kongresi, 16 Kasım 2017 Şiran İlçe Kongresi, 19 Kasım 2017 Merkez İlçe Kongresi ve 24 Aralık 2017 tarihinde İl Kongresinin yapılacağını belirterek, kongrelerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye’nin içte ve dışta çok ciddi ve kronikleşmiş sorunları yaşadığını, özellikle yerelde belediye hizmetleri ve uygulamaları ve özellikle de imar uygulamalarından memnun olmayan geniş bir halk kitlesinin mevcut olduğunu savunan Ağaç, “Halkımızın birikmiş bu sorunların çözümünde yeni, yıpranmamış kadrolara, yeni bir vizyona ve mantıklı, akıllı ve gerekli proje yaklaşımına acil ihtiyacı vardır. Ülkenin ve ilimizin yeniden normalleşmesi, birikmiş sorunların sağlıklı çözümünün sağlanması için siyaseten bu görevlere talip olarak halkımızı alternatifsiz bırakmama kararlılığında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Durum artık memleket meselesidir ve bir an önce toplumun huzur ve refaha ihtiyacı vardır. Siyasi geçmişi, düşüncesi ne olursa olsun; Atatürk’le, Bayrağımızla, Üniter tam bağımsız vatan anlayışımızla, demokrasimizle, Cumhuriyetimiz ve onun kazanımları ile ve laik ve sosyal hukuk devleti yapımızla sorunu olmayan herkese kapımız ve gönlümüz açıktır. Görev almak isteyen, memleket için taşın altına elini koymak isteyen herkesi partimize katılmaya, görev almaya, destek olmaya veya oy vermeye davet ediyorum” dedi.