Cumhur ittifakı ziyaretlerine devam ediyor

Cumhur ittifakının Kelkit belediye başkan adayı Aziz Nas, hafta içi seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Nas; Beraberinde Ak parti ilçe başkanı Sadi tüysüz il genel meclisi üyesi adayları Reşat Çalışkan, Sami Tuncay, Mustafa Demir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte İlçe makamı Aziz Onur Aydın makamında ziyaret edilerek seçim çalışmaları kapsamında bilgi paylaşımında bulundular.

Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Aziz Nas ve Heyeti, Kelkit Devlet Hastanesine giderek burada tedavi görmekte olan hastalar ziyaret edilerek şifa temennisinde bulundular. Ardından ilçedeki Resmi kurum ve kuruluşlar gezildi

Hafta sunu’da durmayan cumhur ittifakı sanayiye giderek sanayi sitesi derneğinin vermiş olduğu kahvaltıya katıldılar. MHP. MYK üyesi Akın Üstün, MHP ilçe başkanı Özkan Keskin ve partililerin katıldığı kahvaltı sonrası, açıklama yapan Nas, Sanayi Esnafımızla kahvaltı’da bir araya geldik.

Sanayi sitemize neler yapabileceğimizi konuştuk, bu güzel kahvaltı ortamını hazırlayan Sanayi sitesi derneğine teşekkür ediyorum. İfadesinde bulundu ve sanayide dükkanlar gezilerek cumhur ittifakının adayına destek istediler.