Divan Pastanesi Sağlık Çalışanlarına İkramda Bulundu

Gümüşhane’de 25 yıldır aktif şekilde hizmet veren Divan Pastanesi, özellikle son süreçte canı pahasına corona virüsüyle mücadele eden sağlık çalışanlarına tatlı ikramında bulundu.Şirket sahiplerinden Mustafa Kızmış, dün akşam saat 21.00’da ülke genelinde sağlık çalışanlarına destek vermek için balkonlardan yapılan “alkış” kampanyasını farklı bir boyuta taşıdı.

Her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını dile getiren Kızmış, yeni tip koronavirüs hastalığı salgını sebebiyle herkesin evinde kaldığı şu günlerde insanlara hizmet etmek için sürekli görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarına destek olmak için farklı bir yöntem seçtiklerini dile getirdi.
Tüm hastane çalışanlarına yetecek kadar tatlıyı Gümüşhane Devlet Hastanesine götüren Kızmış, “İnsanlar dün gece balkonlarından alkış yaparak ve ışıklarını söndürerek sağlık çalışanlarının yanında olduklarını ve desteklediklerini söyleyerek  Bizde sağlık çalışanlarımıza destek olmak adına böyle bir uygulama yapmak istedik. Benim lamba yakmam fayda göstermez, tatlı götürmem gerekirdi ve bende bunu yaptım. Allah onlardan ve devlet ve millet için gecesini gündüzüne katan herkesten razı olsun” dedi