Eriş Bugün İmzalıyor

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongrenin ardından yeniden başkanlığa getirilen Kaya Büyükbayraktar, çalışmalarına hızlı başladı. İki gün içinde teknik direktör sorununu çözen Büyükbayraktar, takıma yeni oyuncular katmak için yoğun caba gösteriyor.

Transfer çalışmaları ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Teknik direktörlük koltuğu için Süperlig tecrübesi bulunan başarılı hoca Levent Eriş ile görüştüğünü ve büyük oranda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Hoca konusunu Gümüşkoza’ya anlatan Büyükbayraktar,” Trabzon’da önceki gün Levent Eriş’le bir araya geldiklerini ve hocanın kulüple tanıyıp tanımadığını sordum. Takımın birçok maçını izlediğini beyan eden Levent hoca, iki yıldır konuşulan bir takım oluşturduğumuzu, geçtiğimiz yıl takımın 5-6 maçını izlediğini, en az 12 puanla şampiyon olacağını beklediğini ancak gelişen olaylarda kaybedilen şampiyonluk nedeniyle üzüntü duyduğunu, İki kez play-off oynamamıza rağmen 1 ligin nasip olmamasına üzüldüğünü söyledi. Bizde bu noktada bizde kendisiyle dört takım çıkardığını bildiğimiz için bizimle çalışmak isteyip istemediğini sorduk. Oda tabi ki çalışmak isterim. Hoca ile fiyat konusunu görüştük. Önceki gün itibariyle İzmir’e gitti. Yardımcı hocaları ile birlikte bugün burada olacaklar. Bir aksilik olmazsa sözleşme imzalayacağız” dedi.

Transferler noktasında adı geçen Gükçek Vederson ve Tita ile ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Büyükbayraktar, “Her iki oyuncuyla da görüşmelerimiz oldu. İki oyuncunun da tecrübeleri ile takımımıza çok şey katacağını düşünüyoruz. Transferleri noktasında ise, teknik direktörümüz ile bugün yapmayı düşündüğümüz sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz. Hocamızın görüşleri doğrultusunda bu transferleri de yapabiliriz” diye konuştu. Kynk: Gümüşkoza