Esnafa birçok sektörde indirim sağlayan TESK Kart Gümüşhane de

Gümüşhane bakkallar ve manifaturacılar odası başkanı Leyla Bostancı  TESK kart hakkında bilgi vererek  TESK kart almak isteyen üyelerin  odaya  başvurarak alabileceklerini   kaydetti

TESK kart Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonunca Ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sunan esnaf ve sanatkârlarımız ile ailelerinin işlerini kolaylaştırmak üzerlerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla esnaf ve sanatkârın anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlaması öngörülen bir karttır. TESK Kart ile başta akaryakıt, giyim, eğitim, sağlık olmak üzere birçok sektörde özel indirimler sunulmakta, TESK kart sahipleri sektörlere özel fırsat ve kampanyalardan faydalanabilmektedir. TESK kart bir kredi kartı değildir. Her hangi bir ad altında ücret aidat veya faiz içermez. TESK kart esnaf ve sanatkâr, birinçi derece yakınları. Konfederasyonumuza bağlı Esnaf ve sanatkâr teşkilat kullanacaktır.                                                                         

Bostncı"Esnafın değişen ekonomik koşullarda olumsuz etkilenmesini bir nebze olsun rahatlatmak için üst kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konderasyonu Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken, elinden geleni yapmaktadır. Genel başkanımıza buradan teşekkür ediyoruz. Şu an 26 markayla birçok sektörde iş birliği sağlamış ve indirim hakkı almış durumundayız. Anlaşma sağlanan sektörleri www.teskkart.com.tr adresinden takip edebilercekler. TESK kart almak isteyen üyelerimiz kartlarını odamızdan bugünden itibaren  istedikleri zaman alabilirler’’ dedi.