Fakülte istiyor iken eldeki müdürden olduk

Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürlük Görevine Doç. Dr. Nuri Baltacı, Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlük Görevine ise Yrd. Doç. Dr. Kemal Kurt atandı.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Gümüşhane üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nuri Baltacı atanırken Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine ise Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kemal Kurt geçtiğimiz hafta itibarıyla atanarak göreve başladılar.  

Yüksekokulda bir araya gelen yeni müdürler devir teslim töreni yaptılar. Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu ve Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO'ya atanan yeni hocalarımıza Gümüşhane ekspres haber ailesi olarak yeni müdürlerimize hayırlı olsun dileklerimizi bildirmek istiyoruz, ancak: görevden ayrılan iki güzide müdürün bu eğitim yuvasına hiçmi katkıları olmadaki? Sesiz sedasız devir teslim yapılarak eski görevlerine döndüler.

Döndüler de peki Kelkitli olan Yrd. Doç Dr. Canan Sancar Hanım efendinin bir Kelkitli olmasının bizde bir burukluk bir eziklik hissi vermedimi’ki? İki satırlık bir üzüntü yazısı kaleme alınarak bir basın duyurusu yazılarak hemşehrimizin görevden ayrılmasının derin üzüntüsünün yaşandığının beyanında bulunulsun. En azından Fakülte istiyoruz platformu üyelerinin Fakülte istiyorken kendi evladımız okul müdüründen olduk diye bilme becerisini gösterebilseydik.