Gençlik kollarından Ankara çıkarması

Gençlik Kolları Başkanı Sefa Topcu beraberinde İlçe gençlik kolları dış İlişkiler Başkanı Bekir Söylemez beraberinde İlçe gençlik kolları dış İlişkiler Başkanı Bekir Söylemez ile birlikte başkent Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler

Başkan; Topcu ve Dış İlişkiler Başkanı Söylemez’in Ankara ziyaretlerine sırasıyla Orman ve Su işleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal İle görüşmesi sonrası, Gümüşhane Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ı TBMM’deki Makam odalarında ziyaret ederek vekillerin çalışma temposuna şahit oldular. 

Gençlik Kolları Başkanı Sefa Topcu beraberinde İlçe gençlik kolları dış İlişkiler Başkanı Bekir Söylemez ziyaretlerine 23.  24. ve 25. Dönem Gümüşhane Milletvekilimiz Aynı Zamanda Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Doç.Dr Kemalettin Aydın’ı Genel Merkezdeki Makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular. 

Gençlik Kolları Başkanı Sefa Topcu ve İlçe gençlik kolları dış İlişkiler Başkanı Bekir Söylemez ziyaretlerini 22. Dönem Gümüşhane Milletvekilimiz Temel Yılmaz’ı ziyaret ederek Ankara’daki ziyaretlerini tamamlayarak ilçeye döndüler.