GİAD Başkanı Erdal Kurt Gazetemize Ziyarette Bulundu

Gümüşhane’mizin Ankara’daki önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan GİAD   Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt Sılairahim ve Kurban bayramı münasebetiyle geldiği Gümüşhane’de önemli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

GİAD Başkanı Kurt Gümüşhane, Şiran, Kelkit, Köse ve diğer ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında gazetemiz Gümüşhane Ekspres gazetesine de ziyaret gerçekleştirdi.

 

Başkan Kurt, Gazete çalışmaları hakkında bilgi aldığı ziyaretinde, başkanlığını yaptığı GİAD’ın Ankara’daki lobi çalışmalarına atıfta bulunarak Gümüşhaneliler olarak bunu bizlerde başarmak zorundayız dedi.

 

 GİAD olarak önümüzdeki günlerde önemli çalışmalarımız olacak bunları ziyaretlerim sırasında sıkça anlatıyorum, Gümüşhane ekspres’in bu anlamda önemli bir görevi yürüttüğünü görüyorum hakikaten İstanbul’dan beri takip etmekteyim bu manada Kelkit ilçemiz çok şanslı siz ve haber ailenize çok teşekkür ediyorum ifadesinde bulundu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nihat Zeyrek ise GİAD başkanı değerli dostum Erdal beyin ziyaretinden memnuniyet duydum, GİAD’ın çalışmalarını bizde yakinen takip ediyoruz başkan ve yönetim kurulundaki tüm hemşehrilerimize saygı ve selamlarımı gönderiyorum dedi.