Gökkuşağı Çocuk Eğlence Merkezi Açıldı

Kelkit' te bir ilk olma özelliği taşıyan Gökkuşağı Çocuk Eğlence Merkezi ve Kafe Murat AKIN Avm 3. Katta hizmete açıldı.

Özellikle ailelerin çocukları ile birlikte vakit geçirip eğlenebileceği, şık, nezih ve hijyenik ortamıyla Kelkit halkının büyük beğenisini kazandığı işletmenin sahibi Kenan DURAN yaptığı açıklamada; '' Günümüzde hemen hemen bütün şehir ve büyük ilçelerde faaliyet gösteren ancak Kelkitimizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen Çocuk Eğlence Merkezini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kelkit gibi büyük ve gelişmiş bir ilçede halkımızın çocuklarını eğlendirebilmek ve onlarla vakit geçirebilmek için çevre illere gitmek zorunda kalması gerçekten üzücü bir durumdu. Bizde nacizane Kelkitimizin bu eksiğini tamamlamak adına işyerimizi açarak kıymetli Kelkit halkının hizmetine sunmuş bulunuyoruz.Açıldığımız ilk günden itibaren bizleri  yoğun bir alaka ve teveccühle onurlandıran Kelkit halkına ve sevgili çocuklarımıza şükranlarımı sunuyor işyerimizin Kelkitimize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.