GÜDEF kurtuluş programını iptal etti

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), 1 Mart Pazar günü yapılacak olan Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102.yıldönümü kutlama programını iptal ettiğini duyurdu.

İdlib’de rejim güçlerinin alçakça saldırıları nedeniyle çok sayıda kahraman Mehmetçiğimizin şehit olduğunu ve yaralandığını ifade eden GÜDEF Başkanı Vahit Olgun, “Kahraman Mehmetçiğimizle göğüs göğüse mücadele etmekten korkan alçakların yaptığı hain saldırılar bizleri yıldırmayacaktır. Bu tür saldırılar ve şehit haberleri aziz Türk milletinin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir. Bilinmelidir ki bu aziz millet, Çanakkale ruhuyla vatan ve bayrak uğruna mücadele etmeye hazırdır. Bizleri derinden üzen bu menfur saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile aziz milletimize başsağlığı ve sabır; yaralı kahraman askerlerimize acil şifalar dileriz” dedi.

Olgun, GÜDEF olarak 1 mart pazar günü yapmayı planladıkları Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü programını böyle bir zamanda yapmanın uygun olmayacağı kanaatiyle iptal ettiklerini sözlerine ekleyerek, “Milletimizin başı sağ olsun” dedi.