Gümüş’ün hesabı 3 puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 9. hafta sonunda topladığı 21 puanla averajla zirvede yer alan Gümüşhanespor’da tüm gözler Cumartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçına çevrildi.

Sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek olan Gümüşhanespor’da galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Başkan Kaya Büyükbayraktar, “Ligde iyi bir hava yakaladık. Bu hafta Karşıyaka’yı da geçersek önümüz açılır. 1. Lig’e çıkma sevincini inşallah bu yıl bu şehre yaşatacağız” dedi.

Kırmızı-Beyazlılar, ligde kendisi gibi zirve mücadelesi yapan Karşıyaka’yı devirip şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmek istiyor. Bu önemli 90 dakikanın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Gümüşhanespor’da Başkan Kaya Büyükbayraktar, yollarına emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Takımda bir uyum ve birlikteliğin sağlandığını ifade eden Büyükbayraktar, “Bu birliktelik taraftarla da bütünleşti. İyi bir hava yakaladık. Şehir ayağa kalktı. Taraftarlarımız deplasman maçlarında bile bizi yalnız bırakmıyorlar. Gelen olumlu tepkiler oyuncularımızı çok daha iyi motive ediyor. Zaten kalitemizde ortada. Başarı da doğal olarak geliyor. Bu başarılı performansımızın sezon sonuna kadar devam edeceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Şimdi kendilerini zorlu bir 90 dakikanın daha beklediğini dile getiren, “Ligin iyi ekiplerinden Karşıyaka ile sahamızda kozlarımızı paylaşacağız. Bu hafta Karşıyaka’yı da geçersek önümüz açılır. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyoruz. Ayrıca kupada da iddialıyız. Bir olumsuz yaşamazsak kupada da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Tabiki bizim için önemli olan lig. Geçtiğimiz sezon kapısından döndüğümüz 1. Lig’e çıkma sevincini inşallah bu yıl bu şehre yaşatacağız” dedi.