Gümüşhane’deki Engelli Dernekleri Ziyaret Edildi

Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş, beraberinde Vali Yardımcısı Şenol Turan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mutlu Sevindik ile birlikte, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli dernekleri ve sendika temsilciliklerine ziyaret gerçekleştirdi. 

İlk ziyaretini Gümüşhane Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştiren Sayın Valimiz, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cahit Erdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Dernek Başkanı Mürsel Eryılmaz ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti. Ardından, Gümüşhane İşitme Engelliler Derneği ve Gümüşhane Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Ortopedik Engelliler Federasyonu Gümüşhane Şubesi’ni de ziyaret eden Sayın Valimiz, kendileriyle bir süre görüşerek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. 

Dernek ziyaretlerinin akabinde beraberindekilerle birlikte Memur-Sen Engelli Komisyonu’na geçen Sayın Valimiz, Memur-Sen İl Temsilcisi Musa Uncu ve Memur-Sen Engelli Komisyonu Başkanı Coşkun Tuncer ile bir süre sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi, sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu.