Gümüşhane'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Destek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara’da şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası ihmali bulunduğu iddiasıyla istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir destekte Gümüşhane'den geldi.

 

İstifası istendikten sonra Trabzon'da ki STK  temsilcileri siyasiler ve vatandaşlar tarafından destek verilen Süleyman Soylu'ya bir destekte Gümüşhane'den gençlerden geldi. Beraberinde  20 yakın genç ile Gümüşhane'nin, Trabzon girişindeki üst geçide pankart asan gençlerin lideri Gümüşhane eski Milletvekili Prof Dr. Kemalettin Aydın beyin danışmanı Musa çelik," Soylu Bakanımıza şimdi destek olmayacağız da ne zaman destek olacağız" dedi.

 

Çelik, yaptığı açıklamada,"  Asil Milletimizi Terör belasından kurtarmaya yemin etmiş Soylu Bakanımıza bugün destek olmayacağız da ne zaman olacağız. Bu konuda sessiz kalıp meydanı kandilin sözcülerine mi bırakacağız. HDP şakşakçılığı yaparak örgütçülerin desteğini alan Ekrem İmamoğlu, Selahattin Demirtaş'ın ve HDP'nin siyasi çizgisini beğenir hale gelmiştir. Terör Örgütü PKK'nın belasından Türkiye'yi  kurtarmaya yemin etmiş Soylu bakanımızın sonuna kadar arkasında yer alaçığız. Bu uğurda üzerimize ne düşüyorsa yanındayız"