Gümüşhane Ekspres'in Haberi Ses Getirdi

Şiran Belediyesi kaldırım işgali ve yol Kenarlarında kurumuş ve uzayan yaban otlarının görüntü kirliliği oluşturduğunu neden görmüyor diyerek Şiran ilçe belediyesini eleştiren yazımıza duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Mutlu Özel’in talimatıyla Şiran ilçe girişinde ilk etapta göze çarpan kurumuş ve uzamış yaban otları temizlenerek çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

 

Şiran ilçemizin görülmeye değer yerlerinden birisi olan ve ülke genelinde bilinen kartpostallarda kendine yer bulan Şiran Tomara Şelalesi'ni gezmeye giden turizmcilerin kullandığı yol üzerinde bulunan döner kavşak ve refüjlerin kirliliği Şiran ilçemize yakışmadığını dile getiren vatandaşların serzenişini okurlarına duyuran gazetemiz Gümüşhane Ekspres’in, haberine duyarsız kalmayan Şiran belediye başkanı Mutlu Özel, ilçe girişindeki demirci esnafı ve pen imalatçılarının kaldırım işgaline son vermiş olmasa da en azından Şiran İlçe girişinde döner kavşak ve çevresindeki kirliliği ortadan kaldırarak daha görsel ve ilçeye yakışır modern bir kavşak düzenlemesini gerçekleştirdi.

Ben seçilmiş belediye başkanıyım ben ne dersem o olur! basında kimmiş onlar kim oluyor ? biz işimize geleni yaparız demeyerek  vatandaşın sesi olan gazetemiz Gümüşhane Ekspres'i dikkate alarak söz konusu kavşaklarda düzenleme yaparak ilçeye  yakışır düzenleme yapmasından ötürü kendisine teveccüh gösteren ilçe halkı adına    Belediye Başkanı Mutlu Özel’e teşekkür eder kaldırım işgalinin de biran önce son bulmasını sağlaryan çalışma başlatmasını  temenni ederiz.