Gümüşhane heyeti İstanbul’da Süleymaniye’yi Konuştu

Gümüşhane Valimiz Kamuran Taşbilek’in başkanlığında istişare toplantısına Gümüşhane’den Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane TSO Başkanı İsmail Akçay katıldılar.

İstanbul'daki Gümüşhaneli iş insanlarımızla bir araya gelerek Türkiye turizmi açısından da çok önemli bir yeri olan ve GÜSİAD'ın da yıllardır emek verdiği Süleymaniye'yi konuştular.

 KRK Holding sahibi İşadamı Cahit Karakullukçu'nun ofisinde gerçekleşen toplantıda, Süleymaniye'de; Kış Sporları merkezi ile Yerleşim biriminde yapılacak yatırımlar ile ilgili sunum yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Güsiad üyesi iş insanları; Muammer Beyaz, Ali Gül, İlker Keleş, Yaşar Topçuoğlu, Özgür Karakullukçu, Süleymaniye ile ilgili projeler geliştiren Yüksek Mimar Burak Dolu ve GÜSİAD Onursal Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın Katıldılar.

Toplantı sonucu işadamlarının yatırım yapma konusunda istekli oldukları görülürken, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, girişimci gruplar oluşturularak bir yol haritası belirlenmesinin uygun olacağını belirtti.