Gümüşhane tanıtım günleri Maltepe'de yapılacak

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Söğüt, Eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek olan tanıtım günleri adına gerekli hazırlıklara devam ettiklerini söyledi.
Yıl itibarıyla ilk kez Maltepe Sahil kısmında yapılacak tanıtım için hazırlıklara devam eden GÜDEF cephesinde bu kez daha geniş kapsamlı bir çalışma yürütülüyor.
Genel Başkan Tahsin Söğüt, Gümüşhane şehrinin tanıtımı için yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceklerini belirtirken, yine ilk kez beş gün sürecek tanıtım günleri için tüm kesimlerle işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti.
Genel Başkan Söğüt, şunları söyledi:
‘Konaklama ve yer alacak stantlara kadar herşeyin mükemmel olmasını istiyoruz. Sadece eğlence kısmı değil Gümüşhane şehrine dönük kapsamlı, görkemli bir tanıtım günü olsun diye çaba gösteriyoruz. Gümüşhane İstanbul başta olmak üzere malumunuz olduğu üzere çok sayıda insanını gurbette barındırıyor. Bu tanıtım günlerinde de isteğimiz Anadolu’nun kalbi sayılan İstanbul’da tanıtım günleri en iyi şekilde yerine getirilsin Gümüşhane şehrinin şanına yakışır bir şekilde bu anlamlı faaliyeti tamamlayalım’ diye konuştu. kynk: gun dogumu