Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Anneler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

"Aile hayatının birleştirici unsuru olan anneler, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. 

Kendi rızasını annelerin rızasına bağlayan Yüce Allah’ın rızasını kazanmak için annelerimizin rızasını alabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. 


Bu sebeple, cenneti ayaklarının altında bulunduran annelerimizi daima başımızın tacı etmeli, dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini ve duasını eksik etmeyen annelerimize her daim hak ettikleri saygı ve sevgiyi ziyadesiyle göstermeli, onlara hizmet etmeyi bir görev olarak değil bir şeref ve onur vesilesi olarak görmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, analarımız gibi mübarek vatanımız için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizin anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, en kalbi sevgi ve hürmetlerimle sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum."