Hemşehrimiz Orhan Yücel vefat etti

Gazetemiz Gümüşhane Ekspres yazarlarından Reklamcı, tiyatrocu,yazar ve sunucu hemşehrimiz Orhan Yücel, Hayatının son Oyunu’nda sevenlerini yasa boğdu.

 

Yücel, Hayatının son Oyunu’nda İntihar teşebbüsünde bulunurken kaldırıldığı hastanede vefat etti.

 

Hemşehrimiz Yücel;  sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak günah olduğunu bile-bile intihar etmeyi tercih ettiğini, yapılacak hiçbir şey olmadığını ve kendisini sevenlerden bol-bol dua etmelerini istemişti.

 

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Yücel, midesinin yıkanmasının ardından tedavi altına alınmıştı. Durumu iyiye giderken birden fenalaşan Yücel, hastanede hayatını kaybetti.

 

Orhan Yücel, kimdir

 

 

Aslen Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Çamur köyünden olan Orhan Yücel uzun bir süre Aliağa'da yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleşmişti. Yücel hem reklamcılık yapıyor hemde tiyatro oyunlarında oynayıp zaman-zamanda film ve dizilerde rol alıyordu. Gümüşhane Ekspreste köşe yazarlığı da yapan Yücel HABER ALP TV de sunuculuk ta yapıyordu. İyi bir ülkücü olan hemşehrimiz, Yücel’in cenazesi öğlen namazına müteakip İstanbul Hadimköy Merkez Camisinden kılınan cenaze namazı sonrası sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Gümüşhane ekspres haber ailesi olarak kardeşimize rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.