İl Bank Bölge Müdürü Bilginden Ziyaret

Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas ve İller Bankası Bölge müdürü Kıymetli Hemşerimiz Cafer Bilgin Köse ilçemizde incelemelerde bulundu.

Köse deresi üzerinde sulama amaçlı yapılan daha sonra İl Bank’ın desteği ile yapılan ek yatırımlar sonucu Köse ve Kelkit ilçelerimizin içme su sorununu sorun olmaktan çıkaran baraj gölünden temin edilen suyun son zamanlarda musluklardan bulanık akması ilçe belediyelerimizin belediye başkanları Aziz Nas ve Turgay Kesler’in konuyu iller bankası Trabzon bölge müdürlüğüne aktarması sonucu harakete geçen bölge müdürü kıymetli Kelkit’li hemşehrimiz Cafer Bilgin, baraj gölünde incelemelerde bulundu.

Günü birlik çalışa ziyareti için Köse ilçemize gelen İller bankası Trabzon bölge müdürü kıymetli hemşehrimiz Cafer Bilgin, Köse belediyesinin yapmış olduğu çeşitli çalışmaları yerinde görerek Belediye Başkanı Turgay Kesler’e gayret ve girişimleri için teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.
Belediye Başkanı Kesler ziyaret sonrası gazetemize yapmış olduğu açıklamada,” Son zamanlarda ilçemize kazandırdığımız çalışmaları İl Bank bölge müdürü değerli hemşehrimiz Sayın Cafer Bilgin, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas’ı çalışma yaptığımız alanlarda gezdirerek bilgi verdik. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.