İlçe Müftüsün'den Gümüşhane Ekspres'e Ziyaret

Kelkit İlçe Müftüsü Selim Şahin'in Erzurum'un Yakutiye ilçesine ataması sonrası onun yerine ilçe müftüsü olarak ataması gerçekleşen Ordu’nun Ulubey ilçesinden Kelkit’e tayin olarak göreve başlayan ilçenin yeni müftüsü Dursun Boz, gazetemiz Gümüşhane Ekspres’e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Trabzon’un Yomra ilçesi Kılıçlı Köyü doğumlu olan Dursun Boz, beraberinde ilçe vaizi ve diğer çalışma arkadaşları İle birlikte geldikleri Gazetemizde gazete imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nihat Zeyrek, muhabirler Alim Fidan ve Furkan Zeyrek karşıladılar.

 

Burada bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü Dursun Boz;  “Önemli haberlerin halkımıza ulaşmasında gazeteniz önemli rol oynamaktadır, Gümüşhane Ekspres gazetesini takip etmeye çalışıyoruz, İlçe de ne oluyorsa gazetenizde yer alıyor bizde zaman zaman İslami konularda gazetenizde yazmak isteriz” dedi.

 

Gümüşhane Ekspres çalışmaları hakkında bilgi veren gazete genel yayın yönetmeni Nihat Zeyrek iadeyi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken misafirlerine teşekkür etti.