Başkan Köse Başkanlarla Kelkit'te Buluştu

Gümüşhane Ak parti İl Başkanı Celalettin Köse Ankara’dan döner dönmez ayağının tozuyla Kelkit ve Şiran İlçelerine çıkarma yaptı.

 

Başkan Köse beraberinde Ak parti ilçe başkanları ile birlikte ilk ziyaretini Şiran İlçesine yaptı, orada ziyaret ve temaslarda bulunmasının ardından ilçemiz Kelkit’e geldi.

 

Kelkit İlçemizde Ak parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Köse burada İlçe Başkanı Sadi Tüysüz’den parti çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra 2022 yılında partilerinin yapacakları çalışmaları istişare ettiler. Ziyaret sonrası

“Nazik ev sahipliklerinden dolayı Kelkit İlçe Başkanımız Sayın. Sadi Tüysüz’e ve Belediye Başkanımız Sayın. Aziz Nas’a teşekkür ediyoruz” diyerek ilçeden ayrıldı.

 

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, “İl Başkanımız Sayın Celalettin Köse başkanlığında 2022 yılının ilk ilçe başkanları toplantısını Kelkit İlçe teşkilatımızda gerçekleştirdik.

2022 de yapacağımız çalışmaları istişare ettik. İl Başkanımıza ve İlçe başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum“ dedi.