Baro ve Cemiyet işbirliğini artıracak

Gümüşhane Barosu yönetimi kentte görev yapan gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi. Programda karşılıklı işbirliğinin artırılarak birlikte programlar yapılması kararlaştırıldı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Baro seçimleri ve Gazetecilik Cemiyeti genel kurulunun ardından her iki kurumun temsilcileri kahvaltı programında bir araya geldi.

Gümüşhane Barosu Başkanı Av.Metin Aslan’ın ev sahipliğinde yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programda Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, yönetim kurulu üyeleri ve kentte görev yapan gazeteciler de hazır bulundu.

Programın ardından yaptığı açıklamada seçim süreçlerinin ardından karşılıklı ziyaret programlarında bu buluşmayı kararlaştırdıklarını ifade eden Gümüşhane Barosu Başkanı Av. Metin Aslan, “Basın mensupları ve avukatların daha iç içe olmasını, gücümüzü birleştirip gereken yerlerde bunu kullanabilmek adına bir araya geldik. Ben huzurunuzda cemiyet başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Hem kendisine hem yeni yönetimine hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra yapılacak bütün organizasyonlarda, cemiyetin yapacaklarında biz meslektaşlarımızla orada olacağımızı, bizim yapacaklarımızda da cemiyetin yanımızda olacağına inancım sonsuzdur. Bütün gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü de Baro Başkanı Aslan ve yönetim kurulundaki Avukatlara teşekkür ederek, “Hem cemiyetimiz hem de baromuz yakın bir süreçte kongrelerini yaptı. Yeni yönetimler olarak bir araya gelmeyi düşündük. Tabi iş birliğimiz olacak. Biraz önce de sayın başkanımla bu konuyu konuştuk. Basının ve hukukun ortak noktalarda buluştuğu bir çalıştay düşünüyoruz. İnşallah birlikte güzel işler yapacağız. Baro ve cemiyetin bundan sonra daha sıkı ve daha iyi ilişkilerle hep bir arada olacağını söyleyebilirim” diye konuştu.