Şehirlerarası Otobüs Biletleri Uçak Biletlerini Solladı

Mazot fiyatlarına art arda gelen zamların ardından Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da bu zamlardan nasibini aldı. 
Kelkit’ten çeşitli illere gitmek isteyen vatandaşlar, “bazı otobüs firma yetkililerinin kendilerinden parça başı para aldıklarını, böyle olunca da otobüs bilet fiyatları uçak bileti fiyatlarını dahi geride bıraktığını iddia etmektedir.”

Erzincan’dan İstanbul’a seyahat etmek isteyen bir yolcu, uçak ile yanımda 15 kilo yükle seyahati tercih etseydim 560 lira ödeyecektim. Ben otobüs ile gitmeği tercih ettim, bilet ücreti 400 lira ödedim, yanımdaki 20 kilo ağırlığındaki yük için 100 lira aldılar. Gidecek olduğum güzergah dışına çıktıkları için yolda inerek gecenin 04:00’ ünde taksi ile seyahatimi tamamladım.
Kelkit -İstanbul arası bana otobüs ile seyahat fiyatı 700 liraya gelmiş oldu. Otobüs ile Seyahat edecek hemşerilerime seyahate çıkmadan önce firma yetkilisiyle güzergâh ve yanınızdaki yükünüze ödeyecek olduğunuz fiyatı önceden konuşun, aksi takdir’de seyahatiniz psikolojinizi bozsun istemem “dedi. 
Gümüşhane Ekspres gazetesi olarak ilgili ve yetkilileri uyarıyoruz. Kelkit’in gelecek 50 yılına hitap edecek bir terminali sorumsuz firma yetkililerinin gözünü vatandaşın cebine diksin diyeme yaptık. Yetkilileri göreve davet ediyoruz, ilgili firma ve yolcu ismi bizde saklıdır. İstendiğinde paylaşmaya hazırız duyurulur.