Meclis Başkanı Bayraktar’a Biryıl Ceza

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı  Şerif Bayraktar’a  MKYK’ dan  bir yıl partiden uzaklaştırma cezası verilmiştir.

Şerif Bayraktar, İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları başlamış. Toplantıların ilk gününde 2 yıllık görev süresini doldurması nedeniyle Meclis Başkanlığı seçimleri yapılmış. 14 üyeden 8'inin oyunu alarak yeniden başkan seçilen Şerif Bayraktar,

Asil katip üyeliğe Kelkit İl Genel Meclisi üyesi Fikret Akan ile Merkez ilçe İl Genel Meclisi üyesi Zülfikar Bal, yedek katip üyeliklere Şiran İl Genel Meclisi üyesi Erbil Taştan ile Kürtün İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu seçilmişti.

Seçim sonrası çeşitli itham ve söylemler iddiası ile disiplin kuruluna havale edilen Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı  Şerif Bayraktar.  İl disiplin kurulundan oy birliği ile aklanarak çıkması pek işe yaramadı.Hakkında çeşitli itham ve söylemler de bulunan kendi partisine mensup bazı İl Genel Meclisi Üyeleri, il teşkilat Başkanı ve yöneticisi kişilerin daha da önemlisi TBMM Çevre komisyonu Başkanı Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, “Bu konuda fazlaca rahatsız olmuş ve yetkili MKYK’ dır. Derken Yoksa Şerif Bayraktar hala AK Parti’de politika yapabileceğini mi zannediyor?. Bayraktar bu saatten sonra AK Parti’de siyaset yapacağını zannediyorsa hayal dünyasında yaşıyor. Diyerek tepki göstermişti.