17 Başvuru Oldu

Başvuru Süresi 2 Mayıs’a Kadar Uzatılan AK Parti’de Aday Adayı Bereketi

 

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’de milletvekili aday adayı olmak için müracaatlar devam ediyor. 24 Nisan’da başlayan ve 29 Nisan Pazar günü (dün) son bulacağı açıklanan milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını kaydedildi.

AK Partide Gümüşhane Milletvekili aday adayı olabilmek için parti genel merkezi ile birlikte Gümüşhane il başkanlığına yapılan başvuru sayısı dün saat 17.00 itibari ile 17 oldu.

AK Parti Genel Merkezinde başvuru yapan mevcut milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın yanı sıra Yusuf Özgün, Hakkı Gündüz, Mehmet Üçüncüoğlu, Özkan İncir, Zekayi Eren, Kemal Erdoğan, Köksal Kuş, Murat Akdemir, Hasan Aydın, İlhan Kartal, Sabahattin Varan, Ufuk Ustaoğlu ve Emrah Elmahtı adaylık için Gümüşhane İl Başkanlığına başvuru dilekçesini verdi.

Yine Av.Özden Bostan ve Şule Mutlu, AK Parti Genel Merkezine başvuruda bulunan adaylar arasında yer alırken Şule Mutlu adaylar arasındaki tek kadın isim olarak dikkat çekti.