İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu'ndan açıklama

İstanbul Gümüşhane Dernekler Fedarasyonu'ndan Basın Açıklaması. Genel Başkan Tahin Söğüt tarafından yapılan açıklama da şu hususlara değinildi..

“İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu” tarafından 19 Kasım 2016 Cumartesi günü İstanbul’da Gümüşhane için çok önemli bir toplantı düzenlenecektir. GÜDEF’in bir misyonu olarak hem ülkemizin, hem de ilimiz Gümüşhane’nin gündemini değerlendirmek üzere Gümüşhaneli Bürokrat, siyaset ve sivil toplum kuruluşları İstanbul’da düzenleyeceğimiz toplantıya davet edilmiştir. 19 Kasım 2016 Cumartesi günü yapacağımız toplantının Gümüşhane ayağında Sayın Valimiz, Okay Memiş, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Belediye Başkanımız, ilçelerimizin Sayın kaymakamları ve Belediye başkanları da yer alacaklardır.
Toplantımıza Ankara ayağından ise, Sayın Bakanı ve Sayın Eski Bakanlarımızı, bürokratlarımızı davet etmiş bulunmaktayız. Yine gerek Ankara, gerekse İstanbul’da iş adamlarımız da toplantımıza davetlidir.
Bu toplantımızda; 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere, ülkemizi ve ilimizi ilgilendiren konular ele alınacaktır. Gümüşhane ile ilgili olarak yeni teşvik çalışmaları da önemli konu başlıklardan biridir. Toplantımızın ülkemiz ve Gümüşhane adına çok güzel ve kapsamlı bir toplantı olacağına olan inancımız tamdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”